ATSILE

Thursday, December 28, 2006

inglise keeles on ytelus, et " I'm dead and must have gone in heaven" (vabandused, kui just ta'pselt nii pole, aga m6te ja'a'b samaks). yks 6igemaid otsuseid, mis seni tehtud, on end igati 6igustanud :) ok, ok ta'na rannas p6letasin pepu pisut a'ra ja reisibyroo t6mbas nats naha yle k6rvade, aga see on pudipadi. eks kooliraha tuleb ikka maksta, see-eest naudin pa'rast pea 4 kuud elluja'a'miskursust Hiinas praegu ta'iega kuninglikku elu.

teadmiseks mitteteadjatele, peidan end aastavahetuse puhul Tais Koh Samui saarel ja soovitan k6igile. kindlasti tulen kunagi ise ka tagasi, siis v6ib nt j6udusid yhendada. kodu on 10m v6rratu rannaga merest, teise suunda ja'a'b kohaliku kyla peata'nav, mis on yks suur suveriiete turg ja l6putu hulga baaride rada. erinevalt hiinlastest Beijingis ra'a'givad siin pea k6ik kohalikud inglise keelt ja oskavad naeratada ega ole kurjad, et peavad sind teenindama.

minu kolumbia s6brad elutsevad 50 km eemal teises rannas, kokku pole veel 6nnestunud saada, sest lihtsalt ei viitsi liigutada nii palju, et end takso peale sebida.

hiljemalt 31.-ks katsun end kokku v6tta, ta'itsa usun seda praegu ise ka :)
ise pidin inglise keelega esialgu pisut harjuma, esimesed 2 pa'eva vastasin k6igile hiina keeles :)) huvitav, mis keeles ma pa'rast kogu seda keeltepaablit edaspidi kodanikega suhtlema asun. Ahjaa, lennukis Beijing-Bangkok ei suutnud mina stjuuardessi hiina aktsendiga inglise keelest mitte s...gi aru saada, nii palusin siis pisukest lennukimenyyd hiina keeles selgitada. Ja'rgnes koom, et eesti tydruk, kes nagunii igapa'evaselt zhongleerib inglise/saksa/vene keelte vahel, t6lgib China Air'i stjuuardessineiudele inglise keelt. Ja'lle vahva, onju!

nii nagu mo;o;dub uue aasta esimene pa'ev, mo;o;dub kogu ja;rgmine aasta. ei julge m6elda selle peale :))) praegu va'hemalt ;) eks pa:rast vaatab!

6NNELIKKU UUT AASTAT K6IGILE!!! MMUAHHH

4 Comments:

  • "nii nagu moöödub uue aasta esimene päev, möödub kogu järgmine aasta"
    mhmh! :)
    Sulle ka kõike kaunist sinna kaugele ja TULE RUTTU TAGASI!!!!!!

    By Blogger kubujuss, at 10:37 AM  

  • ae kosmosemutt, mis su email on. mul on sulle tähtis jutt. kirjuta mulle palun.

    By Anonymous Anonymous, at 5:05 AM  

  • Kus on, mis teeb, miks ei kirjuta jne. :)

    By Blogger kubujuss, at 10:42 AM  

  • Reet,Reet mina küll tuleks sinuga Taisse!

    By Blogger Kristel, at 7:26 AM  

Post a Comment

<< Home