ATSILE

Sunday, July 20, 2008



et nalja saada, ei peagi kaugele minema :) piisab paarikümnest kilomeetrist üle piiri! (tegelikult loeb muidugi seltskond - ei hakkagi vaidlema).
ja üldse ei ole vaja muretseda, kui kell 4 on kokku lepitud väljasõit ja kell 3 selgub, et kauaoodatud matkabussi lihtsalt ei ole. no ei jõudnud eelmiselt reisilt tagasi ja ega te ei tahtnud ju sellega kohe minna kuskile - juttu rendileandjalt, kellele oled juba mõned kuud ette tasunud :/
aga ega umbrohi nii kergelt ei heitu. suurepäraste organiseerimisgeeniuste mõned telefonikõned ja öömaja jälle olemas (seejuures hetkel, kus juba kuid foorumites halatakse, et kõik on bukitud ja vabu kohti ei ole).
mis me siis nädalavahetusest õppisime:
# kui vanasti olid postijaamad, siis nüüd on statoil.
# kui sõber ei saa sulle järgi tulla kämpingusse, sest liikluskaoses oskab matkabuss talle sisse sõita (õnneks eesti oma, kergem õiendada omas keeles), siis leia kiirelt endale oma Läti Igor, kes igal (100% igal) ajal olemas on, et sind oodata kuskil teeotsas ja siis koju toimetada (lisaboonusena saab sõidu ajal Britneyt kaeda). Läti Igor teab ka kõiki salateid (sala + tee, mitte salat), et ka kõige suuremaid ummikuid vältida.
# kõige õigem romantika on rannaliival täiskuuvalgel korraldada uuring, kuidas noormehed kingapaelu seovad. tulemus - igaüks teeb seda erinevalt ja kuidagi hirmkeeruliselt. tüdrukud ühtemoodi kiirelt, lihtsalt ja loogiliselt :)
# Läti kämpingutes võib kohata uut loomaliiki - tekib märkamatult pimedas selja taha, on hästi suur, liigub reeglina kahel jalal ja hoiab ülajäsemeid puusas, et suurem välja näha. palju ei räägi, küll teeb osavalt liigutust - nimetissõrm on ülespoole suunatud nagu näitaks midagi taevas lendamas ja asetatud huultele, ise samal ajal susistades (sarnast käitumist olen kohanud ka Moskvas Punasel väljakul ühe vana mehe hauakambri juures). kuid tunned keset kõige suuremat rõõmuhetke oma kuklal põrnitsevat silmapaari ja see tunne kestab ikka oma paar-kolm minutit juba, siis võid kindel olla, et oled kohtumas selle liigi esindajaga. ilmselt on nad kuidagi sugulased Chuck Norrisega, kes on teadupärast teine mees maailmas, kes oskab vee peal kõndida.
# teema tulevatele ööülikooli loengutele - kas on mingi seos, kui noormees loeb 7 paiku hommikul vikerkaart ja tunneb pärast seda uskumatut tungi pugeda teise korruse poiste juurde neid ümber pöörama (ise räägib seejuures, et poiss oli vaja külje peale keerata, sest et too olla norsanud. keegi teine seda ei kurtnud, küll ärkas siinkirjutaja vikerkaarelugeja norskamise peale:))
# kui näed hommikul öökapil viinapudeli kõrval Savisaare pilti, ära heitu, sest see on kultuuriajakiri Vikerkaar. ja kui ikka väga vastu hakkab, ajakiri teistpidi, seal on punase ninaga mõmmi.
#hey, princess! scaring the camp?
# olemas on täiesti arusaamatult veel kasutusele võtmata moodus mõõta maanteel sõidukite kiirust. selle kirjeldamine ei kannata küll trükimusta, aga võin mõnikord õues tutvustada.
# Travis ja Manics ja My Federation ja BSP on superlahedad!!!!!!! eriti My Federationi kitarrimees, mmmmm
# kui välismaa keelt kõnelev mees teeb paar flirtivat nalja, siis ei olegi alati tegemist suvalise bacheloriga. vahel võib ta olla näiteks Norman Cook alias Fatboy Slim, kes parasjagu samas campis kämbib :)
# ka vana sõber võib osutuda ohtlikuks, kui ta omab veekindlat musta markerit, on ennast ja oma lähemaid juba kirjanud ajutiste tattoodega ning on veendunud, et raudselt tahavad kõik tema joonistatud kunstripsmete või võltshabemega ringi jalutada :)
# kui lätlane teeb ilutulestikku, siis tuleb hoida natuke eemale, sest ta pole alati arvestanud sellega, et liiga madalale rahva kohale tulistada võib olla natuke ohtlik.
elu on virsik ja naer terviseks.
homme lähen lennuki peale!

Labels: ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home