ATSILE

Tuesday, September 19, 2006

v6tan k6ik s6nad tagasi, mis olen oelnud selle kohta, et vaevalt saab m6ni hiina mees àge olla. meie hààldamise 6petaja on yks seximaid mehi yldse, sobiv vanuseklass ka (29 nimelt). Muidu grupis 17-23 aastased, mina k6ige vanem (6nneks ei paista vàlja). Ja seltskond on kirju - Kasahstaniga alustades, Mauriitiuse ja Kolumbiaga l6petades, vahepeale mahuvad Taani, Rootsi, Saksa, pinginaaber Kreekast, Austraalia, Prantsusmaa, USA muidugi ka. Ameeriklased v6iksid olemata olla, kuidagi ylbed ja v6ltsid nagu ikka, vahe ainult selles, et nyyd pean ninapidi koos sitsima nendega.

ja koolis kàia on àge! ostsin tàna endale pinali jàlle :))) materjali làbitakse meeletu tempoga. Kui ma poleks varem Tallinnas pusinud, siis oleks ikka raske. tànud Li Xu'le ja Kristelile, kes ta leida aitas!

Tànane pàevanael oli 6ppida hààldama 6-tàhte ja ù-tàhte (teate kyll, mis ma m6tlen, aga kirjutada ei saa). V6imalus staarbeib olla langes jàlle niisama sylle ilma suuremat vaeva nàgemata! Nagu Olhoni saarel Baikali jàrves, kus turistid, kes s6nagi vene keelt ei valda, saadeti venekeelse grupijuhiga maailma (saart) avastama, seltskonnas juhuslikult eesti beib, kes suruti sujuvalt burjaatide hingeelu saksa ja inglise keelde ymber panema. Ratsa kuulsaks!

4 Comments:

  • aiaiai, eriti mugav beib - kirjutamise asemel anda viide reisukaaslase päevaraamatule.
    eks ma hakka seda otsast lugeda nahistama :)
    eestisse ei tasu praegu tulla, külm on ja ikka plähmerdavad ümber presidendi.
    küll ma sulle kirjutan ka ükskord :)

    By Blogger kubujuss, at 9:19 AM  

  • aga noh, muidugi ootame ikka tagasi ka :))))
    j.

    By Blogger kubujuss, at 9:21 AM  

  • ronja, sa ei kujuta ette, kui lahe on saata mongooliast kaarti :))) muidu yle 1 paeva ulaan-baataris midagi teha pole, steppi ja k6rbe ja magesid vallutada tuleb seal. Loodus on age seal ja vaga h6redasti asutatud! Elanikke on ainult 2,5 miljonit + 30 miljonit koduseid pudulojuseid ja vaata nyyd kaarti, kui suur riik see tegelt on...

    By Blogger ZHENZHU, at 12:03 AM  

  • tobukesele ;)
    ei ole yldse aega ja pysivust kirja panna. kogu aeg toimub nii palju miskit. kui me oma uue ageda arvuti, mille kohalikult taikalt hankisime toole saame, siis tulevad pildid ka, see on siis minu paevik (tanaseks kuskil 2000 pilti. siin on ikka vaga soe, 6nnestus ainult konditsioneeri nohu kylge saada, mis pole vaga mugav. Tervitused!

    By Blogger ZHENZHU, at 12:07 AM  

Post a Comment

<< Home