ATSILE

Wednesday, July 30, 2008




SINGAPUR (26. juuli kuni 29. juuli)
# soe, et mitte öelda troopiline
# puhas
# kõik on valmis ja toimib efektiivselt
# hiinlased (70%), hindud ja araablased. Integratsiooniprobleeme välja ei paistnud, kõik sõbralikud omavahel sissepoole ja ka väljaspoole. Ühe sõnaga – Chinatown, Little India ja Arab Street.
# tean nüüd, kus kõik viisakad, naeratavad ja muidu toredad hiinlased end peidavad. Keegi ei trügi, röhitse, karju. Vabandatakse ette ja taha ja vahepeale ka. Teatakse, mida tähendab järjekorras seismine.
# pilvelõhkujad, durianid, palmidega liivarand, väidetavalt maailma suurim vaateratas ja lõputult shoppingukeskusi (päris lõpuni ei suutnud ise ka ostlemast tagasi hoida)
# metsik laevaliiklus, mis tõenäoliselt süvaveesadamaga selgitatav, mille pärast siia sohu ja dzhunglisse linn üldse 19. saj rajati.
# 1915.a esimest korda kokku segatud singapore sling-kokteil hotell Raffles`i baaris, mida siin trimbanud W. Somerset Maugham, R. Kipling, H. Hesse ja G. Grass (viimane ei mahu sotsina eriti pilti, siinset hedonistlikku õhkkonda arvestades). Tallinna paremad baarid olge valmis – me tuleme seda jooki nõudma teilt!
# 4D kino. Väga naljakad 15 minutit, kus lisaks odavale 3D efektile ka tooli raputatakse ja vett näkku pritsitakse :))) õnneks mereröövli pussu ninna ei jõudnud:)
# septembri lõpuks valmiv vormelirada. Ilmselt jõuavad, kui lubavad, kuigi väga nii välja ei paista :)
# kõik eelnev on ilmselt selgitatav massiivsete (nagu massiv) keeldude ja käskude ja trahvidega, mille kohta ka kõikjale silte riputet. Kõrgeimaks karistusmääraks surmanuhtlus! Unzip ja savikas – ideid?
Tore koht, kui poliitilisi ambitsioone ei ole (loe ise internetist kohaliku võimu traditsioonide kohta).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home